
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Πρώτη ξεκούραση: 15 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 80 γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 30 λεπτά αφού πρώτα πλάσουμε σε φυτίλι και στολίσουμε με σουσάμι
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι και πλάθουμε κουλούρι Θεσσαλονίκης
7
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
8
Υγρασία στόφας: 70%
9
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά
10
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C χωρίς ατμό
11
Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά


 
		 
		 
		