Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια
Θερμοκρασία στόφας: 38°C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 180°C χωρίς ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους
*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια
Θερμοκρασία στόφας: 38°C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 180°C χωρίς ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους
*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό