
Υλικά
Αλεύρι παραδοσιακό 70%: 500 γρ.
Αλεύρι κίτρινο παραδοσιακό : 500 γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Αλάτι: 20γρ.
Ζάχαρη: 20γρ.
Ηλιέλαιο: 20γρ.
Ταχίνι: 20γρ.
Νερό: 680γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 7 λεπτά στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
3
Ξεκούραση ζύμης: 30 λεπτά
4
Βάρος / τεμάχιο: 750 γρ. - πλάθουμε σε καρβέλια.
5
Δεύτερη ξεκούραση: 30 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε οβάλ σχήμα και εμβαπτίζουμε σε νερό με 3% ζάχαρη και 10% αλεύρι και στη συνέχεια επικαλύπτουμε με λευκό και μαύρο σουσάμι.
7
Θερμοκρασία στόφας: 32°C
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 20 λεπτά
10
Θερμοκρασία ψησίματος: Πιέζουμε με τα δάχτυλα ώστε να δώσουμε το τελικό σχήμα και ψήνουμε στους 210°C με ατμό.
11
Χρόνος ψησίματος: 35 λεπτά. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι παραδοσιακό 70%: 500 γρ.
Αλεύρι κίτρινο παραδοσιακό : 500 γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Αλάτι: 20γρ.
Ζάχαρη: 20γρ.
Ηλιέλαιο: 20γρ.
Ταχίνι: 20γρ.
Νερό: 680γρ.