
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 5 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Τεμαχισμός: Κόβουμε την ζύμη σε 2 τεμάχια (ανάλογα με το ταψί).
Ξεκούραση: 60 λεπτά μέχρι να διπλασιαστεί.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε την ζύμη στον πάγκο στο μέγεθος του ταψιού και την τοποθετούμε αφού το λαδώσουμε.
Ωρίμανση: Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά στο περιβάλλον.
Μορφοποίηση 2: Τοποθετούμε την γέμιση και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 60 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 5 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Τεμαχισμός: Κόβουμε την ζύμη σε 2 τεμάχια (ανάλογα με το ταψί).
Ξεκούραση: 60 λεπτά μέχρι να διπλασιαστεί.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε την ζύμη στον πάγκο στο μέγεθος του ταψιού και την τοποθετούμε αφού το λαδώσουμε.
Ωρίμανση: Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά στο περιβάλλον.
Μορφοποίηση 2: Τοποθετούμε την γέμιση και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 60 λεπτά.