
Χρόνος Ανάμειξης: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 22 °C
Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο
Μορφοποίηση: Λαμινάρουμε στην σφολιατομηχανή τρία μονά περάσματα με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών. Το τελικό άνοιγμα γίνται σε πάχος 3mm. Κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας. Για ντεκόρ χρησιμοποιούμε μίγμα σπότων Topping mix.
Θερμοκρασία στόφας: 30° C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 90 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 200°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χρόνος Ανάμειξης: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 22 °C
Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο
Μορφοποίηση: Λαμινάρουμε στην σφολιατομηχανή τρία μονά περάσματα με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών. Το τελικό άνοιγμα γίνται σε πάχος 3mm. Κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας. Για ντεκόρ χρησιμοποιούμε μίγμα σπότων Topping mix.
Θερμοκρασία στόφας: 30° C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 90 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 200°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.