loader image

Κρουσάν Πολύσπορο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Κρουσάν Πολύσπορο
Υλικά
 Αλάτι: 80γρ.
 Βύνη Maltorge: 25γρ.
 Ζάχαρη: 200γρ.
 Γάλα σκόνη: 100γρ.
 Μαγιά: 200γρ.
 Βούτυρο/Μαλακή Μαργαρίνη: 200γρ.
 Νερό: 2700γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ανάμειξης: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 22 °C

3

Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο 

4

Μορφοποίηση: Λαμινάρουμε στην σφολιατομηχανή τρία μονά περάσματα με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών. Το τελικό άνοιγμα γίνται σε πάχος 3mm. Κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας. Για ντεκόρ χρησιμοποιούμε μίγμα σπότων Topping mix.

5

Θερμοκρασία στόφας: 30° C

6

Υγρασία στόφας: 75%

7

Χρόνος στόφας: 90 λεπτά.

8

Θερμοκρασία ψησίματος:  200°C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

Ingredients

Υλικά
 Αλάτι: 80γρ.
 Βύνη Maltorge: 25γρ.
 Ζάχαρη: 200γρ.
 Γάλα σκόνη: 100γρ.
 Μαγιά: 200γρ.
 Βούτυρο/Μαλακή Μαργαρίνη: 200γρ.
 Νερό: 2700γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ανάμειξης: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 22 °C

3

Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο 

4

Μορφοποίηση: Λαμινάρουμε στην σφολιατομηχανή τρία μονά περάσματα με ενδιάμεση ξεκούραση 20 λεπτών. Το τελικό άνοιγμα γίνται σε πάχος 3mm. Κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας. Για ντεκόρ χρησιμοποιούμε μίγμα σπότων Topping mix.

5

Θερμοκρασία στόφας: 30° C

6

Υγρασία στόφας: 75%

7

Χρόνος στόφας: 90 λεπτά.

8

Θερμοκρασία ψησίματος:  200°C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

Notes

Κρουσάν Πολύσπορο

Pin It on Pinterest