loader image

Burger με Goldy Brioche Vienna

Αρχική   ›   Recipes   ›   Burger με Goldy Brioche Vienna
Υλικά
 Goldy Brioche Vienna 1.000 γρ.
 Μαγιά νωπή: 60 γρ.
 Νερό: 380-400 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1460 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια

6

Θερμοκρασία στόφας: 38°C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 180°C χωρίς ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους

11

*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό

Ingredients

Υλικά
 Goldy Brioche Vienna 1.000 γρ.
 Μαγιά νωπή: 60 γρ.
 Νερό: 380-400 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1460 γρ.
Burger με Goldy Brioche Vienna

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.