
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
3
Ξεκούραση: 10 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
5
Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια
6
Θερμοκρασία στόφας: 38°C
7
Υγρασία στόφας: 70%
8
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά
9
Θερμοκρασία Ψησίματος: 180°C χωρίς ατμό
10
Χρόνος Ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους
11
*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό