loader image

Burger με Goldy Brioche Vienna

Αρχική   ›   Recipes   ›   Burger με Goldy Brioche Vienna
Υλικά
 Goldy Brioche Vienna 1.000 γρ.
 Μαγιά νωπή: 60 γρ.
 Νερό: 380-400 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1460 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια

6

Θερμοκρασία στόφας: 38°C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 180°C χωρίς ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους

11

*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό

Ingredients

Υλικά
 Goldy Brioche Vienna 1.000 γρ.
 Μαγιά νωπή: 60 γρ.
 Νερό: 380-400 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1460 γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια

6

Θερμοκρασία στόφας: 38°C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 180°C χωρίς ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους

11

*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό

Burger με Goldy Brioche Vienna

Pin It on Pinterest