loader image

Cinnamon Rolls με GOLDY BRIOCHE Vienna

Αρχική   ›   Recipes   ›   Cinnamon Rolls με GOLDY BRIOCHE Vienna

Cinnamon Rolls με Goldy Vienna Brioche

Υλικά
 Goldy Brioche vienna 1.000 γρ.
 Μαγιά: 70γρ
 Νερό: 380γρ
Για την γέμιση
 Ζάχαρη καστανή: 140γρ.
 Βούτυρο 82%: 100 γρ.
 Κανέλα: 5γρ.
 *Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Για το γλασο
 Άχνη ζάχαρη: 100γρ.
 Χυμό λεμονιού: 10γρ.
 *Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά αργή ταχύτητα και 8 περίπου στη γρήγορη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10-15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm περίπου. Αφού απλώσουμε την γέμιση τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος

6

Θερμοκρασία Στόφας: 35°C

7

Υγρασία Στόφας: 70%

8

Χρόνος Στόφας: 40-50 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 160°-180°C

10

Χρόνος Ψησίματος: 20-25 min αναλόγως βάρους

Ingredients

Υλικά
 Goldy Brioche vienna 1.000 γρ.
 Μαγιά: 70γρ
 Νερό: 380γρ
Για την γέμιση
 Ζάχαρη καστανή: 140γρ.
 Βούτυρο 82%: 100 γρ.
 Κανέλα: 5γρ.
 *Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Για το γλασο
 Άχνη ζάχαρη: 100γρ.
 Χυμό λεμονιού: 10γρ.
 *Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Cinnamon Rolls με GOLDY BRIOCHE Vienna

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.