Cinnamon Rolls με Goldy Vienna Brioche
Υλικά
Goldy Brioche vienna 1.000 γρ.
Μαγιά: 70γρ
Νερό: 380γρ
Για την γέμιση
Ζάχαρη καστανή: 140γρ.
Βούτυρο 82%: 100 γρ.
Κανέλα: 5γρ.
*Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Για το γλασο
Άχνη ζάχαρη: 100γρ.
Χυμό λεμονιού: 10γρ.
*Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά αργή ταχύτητα και 8 περίπου στη γρήγορη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
3
Ξεκούραση: 10-15 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
5
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm περίπου. Αφού απλώσουμε την γέμιση τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος
6
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
7
Υγρασία Στόφας: 70%
8
Χρόνος Στόφας: 40-50 λεπτά
9
Θερμοκρασία Ψησίματος: 160°-180°C
10
Χρόνος Ψησίματος: 20-25 min αναλόγως βάρους
Ingredients
Υλικά
Goldy Brioche vienna 1.000 γρ.
Μαγιά: 70γρ
Νερό: 380γρ
Για την γέμιση
Ζάχαρη καστανή: 140γρ.
Βούτυρο 82%: 100 γρ.
Κανέλα: 5γρ.
*Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Για το γλασο
Άχνη ζάχαρη: 100γρ.
Χυμό λεμονιού: 10γρ.
*Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα