loader image

Cinnamon Rolls με GOLDY BRIOCHE Vienna

Αρχική   ›   Recipes   ›   Cinnamon Rolls με GOLDY BRIOCHE Vienna
AuthoradminCategory

Cinnamon Rolls με Goldy Vienna Brioche

Υλικά
 Goldy Brioche vienna 1.000 γρ.
 Μαγιά: 70γρ
 Νερό: 380γρ
Για την γέμιση
 Ζάχαρη καστανή: 140γρ.
 Βούτυρο 82%: 100 γρ.
 Κανέλα: 5γρ.
 *Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Για το γλασο
 Άχνη ζάχαρη: 100γρ.
 Χυμό λεμονιού: 10γρ.
 *Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά αργή ταχύτητα και 8 περίπου στη γρήγορη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10-15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm περίπου. Αφού απλώσουμε την γέμιση τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος

6

Θερμοκρασία Στόφας: 35°C

7

Υγρασία Στόφας: 70%

8

Χρόνος Στόφας: 40-50 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 160°-180°C

10

Χρόνος Ψησίματος: 20-25 min αναλόγως βάρους

Ingredients

Υλικά
 Goldy Brioche vienna 1.000 γρ.
 Μαγιά: 70γρ
 Νερό: 380γρ
Για την γέμιση
 Ζάχαρη καστανή: 140γρ.
 Βούτυρο 82%: 100 γρ.
 Κανέλα: 5γρ.
 *Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα
Για το γλασο
 Άχνη ζάχαρη: 100γρ.
 Χυμό λεμονιού: 10γρ.
 *Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά σε αργή ταχύτητα

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά αργή ταχύτητα και 8 περίπου στη γρήγορη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10-15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm περίπου. Αφού απλώσουμε την γέμιση τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος

6

Θερμοκρασία Στόφας: 35°C

7

Υγρασία Στόφας: 70%

8

Χρόνος Στόφας: 40-50 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 160°-180°C

10

Χρόνος Ψησίματος: 20-25 min αναλόγως βάρους

Cinnamon Rolls με GOLDY BRIOCHE Vienna

Pin It on Pinterest