loader image

Γερμανικό χωριάτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Γερμανικό χωριάτικο

για παραγωγή αρτοσκευασμάτων
γερμανικού τύπου (σικάλεως)

Υλικά για ψωμί:
 Mαγιά 20γρ.
 Νερό 640γρ.
 Σύνολο 1660γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 28°c

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά

6

Μορφοποιήση: φρατζόλα ή καρβέλι

7

Θερμοκρασία στόφας: 35°c

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά

10

Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό

11

Χρόνος ψησίματος: 35-40 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ingredients

Υλικά για ψωμί:
 Mαγιά 20γρ.
 Νερό 640γρ.
 Σύνολο 1660γρ.

Directions

Εκτέλεση:
1

Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 28°c

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά

6

Μορφοποιήση: φρατζόλα ή καρβέλι

7

Θερμοκρασία στόφας: 35°c

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά

10

Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό

11

Χρόνος ψησίματος: 35-40 λεπτά αναλόγως του βάρους

Γερμανικό χωριάτικο

Pin It on Pinterest