Goldy Brioche Vienna

Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά αργό και 8 περίπου γρήγορο
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
3
Ξεκούραση: 10 λεπτά
4
Βάρος / τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
5
Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια
6
Θερμοκρασία Στόφας: 38°C
7
Υγρασία στόφας: 70%
8
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά
9
Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C
10
Χρόνος ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους
11
*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό