Goldy Brioche Vienna
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά αργό και 8 περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Βάρος / τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια
Θερμοκρασία Στόφας: 38°C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C
Χρόνος ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους
*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά αργό και 8 περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Βάρος / τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Μορφοποίηση: ψωμάκι burger, διάφορα σχέδια
Θερμοκρασία Στόφας: 38°C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C
Χρόνος ψησίματος: 14-16 λεπτά, αναλόγως βάρους
*Πριν τον φούρνο προαιρετικά κάνουμε επάλειψη με αυγό