Goldy Pinsa Margarita Traditionale

Υλικά
Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
Αλάτι: 22γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1842γρ.
Γέμιση
φρέσκια μοτσαρέλα
τριμμένη μοτσαρέλα
τοματίνια
κρέμα βαλσάμικου
βασιλικός
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25°C
3
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min
4
Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι σε οβάλ σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση
7
Θερμοκρασία Ψησίματος: 280-300°C
8
Χρόνος Ψησίματος: 5-8 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Υλικά
Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
Αλάτι: 22γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1842γρ.
Γέμιση
φρέσκια μοτσαρέλα
τριμμένη μοτσαρέλα
τοματίνια
κρέμα βαλσάμικου
βασιλικός