GOLDY Ψωμάκι με τόστ ολικής

Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά περίπου στη γρήγορη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
3
Ξεκούραση : 15 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 80-120γρ.
5
Μορφοποίηση: Ψωμάκι
6
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
7
Υγρασία Στόφας: 75%
8
Χρόνος Στόφας: 40-45 λεπτά
9
Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό
10
Χρόνος Ψησίματος: 12-15 λεπτά αναλόγος του βάρους