GOLDY Ψωμάκι με τόστ ολικής
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά περίπου στη γρήγορη
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση : 15 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 80-120γρ.
Μορφοποίηση: Ψωμάκι
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
Υγρασία Στόφας: 75%
Χρόνος Στόφας: 40-45 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 12-15 λεπτά αναλόγος του βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά περίπου στη γρήγορη
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση : 15 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 80-120γρ.
Μορφοποίηση: Ψωμάκι
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
Υγρασία Στόφας: 75%
Χρόνος Στόφας: 40-45 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 12-15 λεπτά αναλόγος του βάρους