ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΜΕΛΙΟΥ

Υλικά:
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής, 1000γρ.
Βούτυρο Ζαχ/κής: 500 γρ.
Αυγά: 240 γρ.
Ζάχαρη άχνη: 300 γρ.
Μέλι: 200 γρ.
Baking Powder: 20 γρ.
Βανίλια: 2 γρ.
Αλάτι: 1 γρ.
Εκτέλεση:
1
Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής
3
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά , συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό
4
Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.
5
Μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνα
6
Ψήνουμε στους 190-200 °C για 12-14 λεπτά
Ingredients
Υλικά:
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής, 1000γρ.
Βούτυρο Ζαχ/κής: 500 γρ.
Αυγά: 240 γρ.
Ζάχαρη άχνη: 300 γρ.
Μέλι: 200 γρ.
Baking Powder: 20 γρ.
Βανίλια: 2 γρ.
Αλάτι: 1 γρ.