loader image

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Goldy Roll

Αρχική   ›   Recipes   ›   Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Goldy Roll
Υλικά
 Goldy Roll 1.000 γρ.
 Ταχίνι: 70 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 500 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1590 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 80 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 30 λεπτά αφού πρώτα πλάσουμε σε φυτίλι και στολίσουμε με σουσάμι

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι και πλάθουμε κουλούρι Θεσσαλονίκης

7

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

8

Υγρασία στόφας: 70%

9

Χρόνος στόφας: 30 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C χωρίς ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά

Ingredients

Υλικά
 Goldy Roll 1.000 γρ.
 Ταχίνι: 70 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 500 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1590 γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 80 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 30 λεπτά αφού πρώτα πλάσουμε σε φυτίλι και στολίσουμε με σουσάμι

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι και πλάθουμε κουλούρι Θεσσαλονίκης

7

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

8

Υγρασία στόφας: 70%

9

Χρόνος στόφας: 30 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C χωρίς ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Goldy Roll

Pin It on Pinterest