
Υλικά
Αλεύρι ΓΟΧ: 1.000 γρ.
Αλάτι: 15 γρ.
Ελαιόλαδο: 50 γρ.
Μαγιά: 10 γρ.
Νερό: 550 γρ.
Σύνολο: 1.625 γρ.
Γέμιση
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε ροδέλες
1 κιλό ψιλοκομμένη ντομάτα (σουρώνω να φύγουν τα υγρά)
200 γρ. ελαιόλαδο
Ρίγανη, πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 5 στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Τεμαχισμός: Κόβουμε την ζύμη σε 2 τεμάχια (ανάλογα με το ταψί).
4
Ξεκούραση: 60 λεπτά μέχρι να διπλασιαστεί.
5
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε την ζύμη στον πάγκο στο μέγεθος του ταψιού και την τοποθετούμε αφού το λαδώσουμε.
6
Ωρίμανση: Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά στο περιβάλλον.
7
Μορφοποίηση 2: Τοποθετούμε την γέμιση και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο.
8
Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C σε προθερμασμένο φούρνο.
9
Χρόνος ψησίματος: 60 λεπτά.
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι ΓΟΧ: 1.000 γρ.
Αλάτι: 15 γρ.
Ελαιόλαδο: 50 γρ.
Μαγιά: 10 γρ.
Νερό: 550 γρ.
Σύνολο: 1.625 γρ.
Γέμιση
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε ροδέλες
1 κιλό ψιλοκομμένη ντομάτα (σουρώνω να φύγουν τα υγρά)
200 γρ. ελαιόλαδο
Ρίγανη, πιπέρι, αλάτι