ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ 100%
Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα
Θερμοκρασία ζύμης 28℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός ζύμης 450 γρ.
Μορφοποίηση σε φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 32℃
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220℃
Χρόνος ψησίματος 40 -45 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα
Θερμοκρασία ζύμης 28℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός ζύμης 450 γρ.
Μορφοποίηση σε φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 32℃
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220℃
Χρόνος ψησίματος 40 -45 λεπτά