loader image

Panini Sandwich Bacon με GOLDY PINSA Traditionale

Αρχική   ›   Recipes   ›   Panini Sandwich Bacon με GOLDY PINSA Traditionale
AuthoradminCategory

Panini Sandwich Bacon με Goldy Pinsa Traditionale

Υλικά
 Αλάτι: 22γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
 Ελαιόλαδο: 20 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1862γρ.
Γέμιση
 τηγανισμένο μπέικον με δεντρολίβανο
 blue cheese
 ρόκα
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 100-120 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση

7

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 12-14 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ingredients

Υλικά
 Αλάτι: 22γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
 Ελαιόλαδο: 20 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1862γρ.
Γέμιση
 τηγανισμένο μπέικον με δεντρολίβανο
 blue cheese
 ρόκα

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 100-120 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση

7

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 12-14 λεπτά αναλόγως του βάρους

Panini Sandwich Bacon με GOLDY PINSA Traditionale

Pin It on Pinterest