Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα, 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 27°C
Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
Θερμοκρασία στόφας: 32°C
Υγρασία 75%
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C
Χρόνος Ψησίματος: για 450 γρ. σχηματοποιημενου ψωμιού 45 λεπτά αναλόγως του φούρνου.
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα, 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 27°C
Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
Θερμοκρασία στόφας: 32°C
Υγρασία 75%
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C
Χρόνος Ψησίματος: για 450 γρ. σχηματοποιημενου ψωμιού 45 λεπτά αναλόγως του φούρνου.