
Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ΓΟΧ): 1.000 γρ.
Αλάτι: 4γρ.
Ελαιόλαδο: 100γρ.
Νερό: 400γρ.
Ξύδι: 10γρ.
ΓΕΜΙΣΗ
Μίγμα λευκών τυριών: 1000γρ.
Πιπέρι: 5γρ.
Αυγά: 100γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 1-2 λεπτά στη δεύτερη
2
Θερμοκρασία ζύμης 25 °C
3
Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά
4
Βάρος φύλλου 120-140 γρ. (αναλόγως του ταψιού)
5
Μορφοποίηση Ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο
6
Τελική Μορφοποίηση Τοποθετούμε τρία φύλλα σε λαδωμένο ταψί κάνοντας επάλειψη με ηλιέλαιο ανάμεσά τους. Τοποθετούμε τη γέμιση ομοιόμορφα και το κέρμα τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο.
7
Σκεπάζουμε με άλλα δύο φύλλα. Αφού τοποθετήσουμε και το τελευταίο φύλλο, μαζεύουμε τις άκρες που προεξέχουν από το ταψί προς τα μέσα, δημιουργώντας περιμετρικά ένα λεπτό στεφάνι.
8
Κάνουμε επάλειψη με λίγο λάδι και ραντίζουμε με νερό.
9
Θερμοκρασία ψησίματος 180 °C
10
Χρόνος ψησίματος 60 λεπτά
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ΓΟΧ): 1.000 γρ.
Αλάτι: 4γρ.
Ελαιόλαδο: 100γρ.
Νερό: 400γρ.
Ξύδι: 10γρ.
ΓΕΜΙΣΗ
Μίγμα λευκών τυριών: 1000γρ.
Πιπέρι: 5γρ.
Αυγά: 100γρ.