loader image

Σοκολατόπιτα με GOLDY CAKE Dark chocolate

Αρχική   ›   Recipes   ›   Σοκολατόπιτα με GOLDY CAKE Dark chocolate
AuthoradminCategory

Σοκολατόπιτα με Goldy Dark Chocolate

Υλικά
 Goldy dark chocolate 1.000 γρ.
 Αυγό 400 γρ.
 Λάδι 380γρ.
 Νερό 230 γρ.
 Σύνολο 2010 γρ.
Γλάσο σοκολάτας
 Κρέμα Γάλακτος 600 γρ.
 Ιμβερτοζάχαρο ή γλυκόζη 50 γρ.
 Σοκολάτα υγείας 500 γρ.
Σως σοκολάτας
 Ζάχαρη 1000 γρ.
 Νερό 450 γρ.
 Κρέμα γάλακτος 450 γρ.
 Κακάο 50 γρ.
 Σοκολάτα υγείας 200 γρ.
Εκτέλεση Σοκολατόπιτας
1

Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη

2

Βάρος/Τεμάχιο Τοποθετούμε σε ταψί

3

Θερμοκρασία Ψησίματος 150-160°C

4

Χρόνος Ψησίματος 40-50 λεπτά

Σως σοκολάτας
5

Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει.

6

Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε.

7

Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως.

Ingredients

Υλικά
 Goldy dark chocolate 1.000 γρ.
 Αυγό 400 γρ.
 Λάδι 380γρ.
 Νερό 230 γρ.
 Σύνολο 2010 γρ.
Γλάσο σοκολάτας
 Κρέμα Γάλακτος 600 γρ.
 Ιμβερτοζάχαρο ή γλυκόζη 50 γρ.
 Σοκολάτα υγείας 500 γρ.
Σως σοκολάτας
 Ζάχαρη 1000 γρ.
 Νερό 450 γρ.
 Κρέμα γάλακτος 450 γρ.
 Κακάο 50 γρ.
 Σοκολάτα υγείας 200 γρ.

Directions

Εκτέλεση Σοκολατόπιτας
1

Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη

2

Βάρος/Τεμάχιο Τοποθετούμε σε ταψί

3

Θερμοκρασία Ψησίματος 150-160°C

4

Χρόνος Ψησίματος 40-50 λεπτά

Σως σοκολάτας
5

Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει.

6

Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε.

7

Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως.

Σοκολατόπιτα με GOLDY CAKE Dark chocolate

Pin It on Pinterest