Σοκολατόπιτα με Goldy Dark Chocolate
Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη
Βάρος/Τεμάχιο Τοποθετούμε σε ταψί
Θερμοκρασία Ψησίματος 150-160°C
Χρόνος Ψησίματος 40-50 λεπτά
Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει.
Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε.
Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως.
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη
Βάρος/Τεμάχιο Τοποθετούμε σε ταψί
Θερμοκρασία Ψησίματος 150-160°C
Χρόνος Ψησίματος 40-50 λεπτά
Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει.
Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε.
Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως.