
Χρόνος Ανάμειξης: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τη σοκολάτα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση: 20 λεπτά.
Τεμαχισμός: 100 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.
Θερμοκρασία στόφας: 35° C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C αφού πρώτα ντεκοράρουμε με ζάχαρη που δεν υγρασιάζει.
Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χρόνος Ανάμειξης: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τη σοκολάτα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση: 20 λεπτά.
Τεμαχισμός: 100 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.
Θερμοκρασία στόφας: 35° C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C αφού πρώτα ντεκοράρουμε με ζάχαρη που δεν υγρασιάζει.
Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.