loader image

Θρακιώτικο Μοναστηριακό

Αρχική   ›   Recipes   ›   Θρακιώτικο Μοναστηριακό
Category

για παραγωγή παραδοσιακών ζυμωτών ψωμιών, αρτοσκευασμάτων κ.α.

Υλικά:
 Μαγιά 20γρ.
 Ελαιόλαδο 20γρ. (προαιρετικά)
 Νερό 620γρ.
 Σύνολο 1660γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ζυμώματος: 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 27 °c

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε

5

Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά

6

Μορφοποίηση: φρατζόλα ή καρβέλι

7

Θερμοκρασία στόφας: 35°c

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά

10

Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό

11

Χρόνος ψησίματος: 40-45 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ingredients

Υλικά:
 Μαγιά 20γρ.
 Ελαιόλαδο 20γρ. (προαιρετικά)
 Νερό 620γρ.
 Σύνολο 1660γρ.
Θρακιώτικο Μοναστηριακό

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.