για παραγωγή παραδοσιακών ζυμωτών ψωμιών, αρτοσκευασμάτων κ.α.

Εκτέλεση:
1
Χρόνος ζυμώματος: 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 στη δεύτερη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °c
3
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
4
Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
5
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
6
Μορφοποίηση: φρατζόλα ή καρβέλι
7
Θερμοκρασία στόφας: 35°c
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
10
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
11
Χρόνος ψησίματος: 40-45 λεπτά αναλόγως του βάρους