loader image

Top Cream Cake

Αρχική   ›   Recipes   ›   Top Cream Cake
AuthoradminCategory

Μίγμα για παραγωγή κέικ βανίλιας, βασιλόπιτας, muffin κλπ.

Υλικά:
  Top Cream Cake, 1000γρ.
 Ηλιέλαιο: 300γρ.
 Νερό: 450γρ.
Εκτέλεση:
1

Ανάμειξη 2 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα με φτερό

2

Ζυγίζουμε 550 γρ. σε φόρμα ψησίματος

3

Ψήσιμο 185-190°C ανάλογα με τον τύπο του κλιβάνου

4

Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
  Top Cream Cake, 1000γρ.
 Ηλιέλαιο: 300γρ.
 Νερό: 450γρ.

Directions

Εκτέλεση:
1

Ανάμειξη 2 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα με φτερό

2

Ζυγίζουμε 550 γρ. σε φόρμα ψησίματος

3

Ψήσιμο 185-190°C ανάλογα με τον τύπο του κλιβάνου

4

Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά

Top Cream Cake

Άλευρα συνταγής

Pin It on Pinterest