
Ζυμώνω 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και βάζω στη στόφα μέχρι να διπλασιάσει τον όγκο του.
Μετά προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνω την κυρίως ζύμη.
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά περίπου στη γρήγορη
Θερμοκρασία ζύμης: 30°C
Πρώτη ξεκούραση: 20 λεπτά
Βάρος/τεμάχιο: 2 τεμάχια των 250 γρ
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι
Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε τσουρέκι με 2 φυτίλια
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 160°C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ
Χρόνος ψησίματος: 37-40 λεπτά αναλόγως του φούρνου
Ingredients
Directions
Ζυμώνω 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και βάζω στη στόφα μέχρι να διπλασιάσει τον όγκο του.
Μετά προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνω την κυρίως ζύμη.
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά περίπου στη γρήγορη
Θερμοκρασία ζύμης: 30°C
Πρώτη ξεκούραση: 20 λεπτά
Βάρος/τεμάχιο: 2 τεμάχια των 250 γρ
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι
Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε τσουρέκι με 2 φυτίλια
Θερμοκρασία στόφας: 37°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 160°C αφού πρώτα γίνει επάλειψη με αυγό και αμύγδαλο φιλέ
Χρόνος ψησίματος: 37-40 λεπτά αναλόγως του φούρνου