ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ

Υλικά:
Αλεύρι Φίνο Φύλλου, 1.000γρ.
Ελαιόλαδο ή Σπορέλαιο: 60 γρ.
Ξύδι: 5 γρ.
Νερό: 460 - 500 γρ.
Αλάτι: 180 γρ.
Εκτέλεση:
1
Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης 24 ℃
3
Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά
4
Τεμαχισμός 160-180 γρ.
5
Ξεκούραση 30 λεπτά
6
Ανοίγουμε φύλλα και τοποθετούμε σε ταψί κάνοντας επάλειψη με ηλιέλαιο ανάμεσα τους. Στη μέση τοποθετούμε την γέμιση της αρεσκείας μας.
7
Ψήνουμε στους 180°C για 60 λεπτά
Ingredients
Υλικά:
Αλεύρι Φίνο Φύλλου, 1.000γρ.
Ελαιόλαδο ή Σπορέλαιο: 60 γρ.
Ξύδι: 5 γρ.
Νερό: 460 - 500 γρ.
Αλάτι: 180 γρ.