Προτεινόμενη Συνταγή - Χωριάτικο ψωμί ολικής άλεσης
Ανάμειξη 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 27°C
Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά
Τεμαχισμός 500 -550 γρ.
Μορφοποίηση φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 50 λεπτά
Ingredients
Directions
Ανάμειξη 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 27°C
Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά
Τεμαχισμός 500 -550 γρ.
Μορφοποίηση φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 50 λεπτά