Αφρατεύουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι και το ξύσμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα, υπό ανάδευση στη μεσαία ταχύτητα.
Έπειτα ρίχνουμε σταδιακά το γάλα, το χυμό και το αμαρέτο.
Τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί το αλεύρι.
Βάρος/τεμάχιο: 1000-1100 γρ.
Θερμοκρασία ψησίματος: 150- 160°
Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά
Ingredients
Directions
Αφρατεύουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι και το ξύσμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα, υπό ανάδευση στη μεσαία ταχύτητα.
Έπειτα ρίχνουμε σταδιακά το γάλα, το χυμό και το αμαρέτο.
Τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί το αλεύρι.
Βάρος/τεμάχιο: 1000-1100 γρ.
Θερμοκρασία ψησίματος: 150- 160°
Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά