Υλικά
Top cream caramel: 1.000 γρ.
Αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής: 400 γρ.
Βούτυρο: 350γρ.
Μαργαρίνη: 350γρ.
Χυμός πορτοκαλιού: 130γρ.
Αλάτι: 2γρ.
Baking powder: 16γρ.
*Αμύγδαλο: 250γρ.
*Σταφίδα: 300γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη με φτερό.
2
Βάρος/τεμάχιο: 60 γραμμάρια.
3
Μορφοποίηση: Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα.
4
Θερμοκρασία ψησίματος: 190°C.
5
Χρόνος ψησίματος: 12 λεπτά.
Ingredients
Υλικά
Top cream caramel: 1.000 γρ.
Αλεύρι deluxe ζαχαροπλαστικής: 400 γρ.
Βούτυρο: 350γρ.
Μαργαρίνη: 350γρ.
Χυμός πορτοκαλιού: 130γρ.
Αλάτι: 2γρ.
Baking powder: 16γρ.
*Αμύγδαλο: 250γρ.
*Σταφίδα: 300γρ.