Υλικά
Goldy Roll Soft Bun: 1.000 γρ.
Κανέλα: 4 γρ.
Μαγιά: 40 γρ.
Νερό: 570 γρ.
Σταφίδα: 350 γρ.
Σύνολο: 1.967 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τη σταφίδα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Ξεκούραση: 20 λεπτά.
4
Τεμαχισμός: 100 γρ.
5
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.
6
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
7
Υγρασία στόφας: 75%
8
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά.
9
Θερμοκρασία ψησίματος: 220 °C σε προθερμασμένο φούρνο.
10
Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.
11
Μετά το φούρνο αλείφουμε μαρμελάδα για γεύση αλλά και για να γυαλίσει.
Ingredients
Υλικά
Goldy Roll Soft Bun: 1.000 γρ.
Κανέλα: 4 γρ.
Μαγιά: 40 γρ.
Νερό: 570 γρ.
Σταφίδα: 350 γρ.
Σύνολο: 1.967 γρ.