loader image

Σταφιδόψωμο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Σταφιδόψωμο
Category
Υλικά
 Goldy Roll Soft Bun: 1.000 γρ.
 Κανέλα: 4 γρ.
 Μαγιά: 40 γρ.
 Νερό: 570 γρ.
 Σταφίδα: 350 γρ.
 Σύνολο: 1.967 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τη σταφίδα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.

 

 

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση: 20 λεπτά.

4

Τεμαχισμός: 100 γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά.

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 220 °C σε προθερμασμένο φούρνο.

10

Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.

11

Μετά το φούρνο αλείφουμε μαρμελάδα για γεύση αλλά και για να γυαλίσει.

Ingredients

Υλικά
 Goldy Roll Soft Bun: 1.000 γρ.
 Κανέλα: 4 γρ.
 Μαγιά: 40 γρ.
 Νερό: 570 γρ.
 Σταφίδα: 350 γρ.
 Σύνολο: 1.967 γρ.
Σταφιδόψωμο

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.