loader image
ΡΕΒΑΝΙ

ΡΕΒΑΝΙ

ΡΕΒΑΝΙIngredientsΥλικά: Αλεύρι Deluxe Ζαχ/κής, 750γρ.Σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ.Ζάχαρη 1000 γρ.Αυγά: Ασπράδια 900 γρ., κρόκοι 600 γρ.Αλάτι 5 γρ.Ξύσμα λεμόνι 4 γρ.Υλικά για σιρόπι:Ζάχαρη 150 γρ.Νερό 100 γρ.Χυμός λεμόνι 3 γρ.DirectionsΕκτέλεση:Αναμιγνύουμε τα ασπράδια μαζί...
ΡΕΒΑΝΙ

ΠΤΙ ΦΟΥΡ

ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΒΟΥΤΗΜΑ ΚΟΡΝΕIngredientsΥλικά: Αλεύρι Deluxe Ζαχ/κής, 1000γρ.Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 2400 γρ.Βούτυρο Ζαχ/κής: 500 γρ.Αυγά: 240 γρ.Ζάχαρη άχνη: 330 γρ.Baking Powder: 15 γρ.Βανίλια: 2,5 γρ.Ξύσμα Πορτοκαλιού: 2 γρ.Αλάτι: 1 γρ.DirectionsΕκτέλεση:Αναμιγνύουμε τα λιπαρά...
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΘΡΑΚΗΣ IngredientsΥλικά: Σκληρό Πετρομύλου, 3000γρ. Αλεύρι Κίτρινη Φαρίνα, 2000γρ. Αλεύρι Τύπου 70% Έξτρα Δυνατό, 5000γρ. Προζύμι Phil Germe , 200 γρ. (προαιρετικά)Αλάτι: 180 γρ.Μαγιά: 200 γρ.Νερό: 6700 – 7000 γρ.Ελαιόλαδο: 200...
ΠΑΞΙΜΑΔΙ

ΠΑΞΙΜΑΔΙ

ΠΑΞΙΜΑΔΙIngredientsΥλικά: Αλεύρι Πετρόμυλου, 7000γρ. Αλεύρι Φρυγανιάς, 3000γρ. Προζύμι Phil Germe, 200γρ.Αλάτι: 150 γρ.Μαγιά: 100 γρ.Νερό: 7000 – 7200 γρ.Ελαιόλαδο: 700 γρ.DirectionsΕκτέλεση:Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά αργά – 2 περίπου γρήγορα Θερμοκρασία...
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ – ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ – ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ – ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣIngredientsΥλικά: Αλεύρι De Luxe Μπουγάτσας, 1000γρ.Mαγειρικό λίπος: 80 γρ.Αλάτι: 22 γρ.Ξύδι: 5 γρ.Νερό: 520 – 550 γρ.DirectionsΕκτέλεση:Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 8 λεπτά γρήγορα Θερμοκρασία ζύμης 15-18 °C, Ξεκούραση ζύμης για 30...

Pin It on Pinterest