loader image

Ψωμάκι με GOLDY TOAST Ολικής

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ψωμάκι με GOLDY TOAST Ολικής
AuthoradminCategory

GOLDY Ψωμάκι με τόστ ολικής

Υλικά
 Μαγιά: 50γρ.
 Νερό: 570γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1620γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά περίπου στη γρήγορη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση : 15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 80-120γρ.

5

Μορφοποίηση: Ψωμάκι

6

Θερμοκρασία Στόφας: 35°C

7

Υγρασία Στόφας: 75%

8

Χρόνος Στόφας: 40-45 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 12-15 λεπτά αναλόγος του βάρους

Ingredients

Υλικά
 Μαγιά: 50γρ.
 Νερό: 570γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1620γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά περίπου στη γρήγορη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση : 15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 80-120γρ.

5

Μορφοποίηση: Ψωμάκι

6

Θερμοκρασία Στόφας: 35°C

7

Υγρασία Στόφας: 75%

8

Χρόνος Στόφας: 40-45 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 12-15 λεπτά αναλόγος του βάρους

Ψωμάκι με GOLDY TOAST Ολικής

Pin It on Pinterest