


ΚΟΥΛΟΥΡAKΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΚΟΥΛΟΥΡAKΙ ΚΑΝΕΛΑΣIngredientsΥλικά: Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής, 1000γρ.Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 280 γρ.Αυγά: 150 γρ.Ζάχαρη άχνη: 350 γρ.Γάλα νωπό: 160 γρ.Baking Powder: 20 γρ.Κανέλα: 10 γρ.Αλάτι: 1 γρ.DirectionsΕκτέλεση:Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να...
ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΕΛΙΑΣ
ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΕΛΙΑΣIngredientsΥλικά: Αλεύρι Τύπου 70% απαλό, 10.000γρ.Ζάχαρη 400 γρ.Ηλιέλαιο 3.000 γρ.Κρασί 1.500: γρ.Νερό 1.300 γρ.Ρίγανη 20 γρ.Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.Σόδα 40 γρ.Ελιές ροδέλες 2.000 γρ. (προστίθενται στο τέλος του ζυμώματος)DirectionsΕκτέλεση:Χρόνος...
ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣIngredientsΥλικά: Αλεύρι γερμανικής σίκαλης ολικής άλεσης, 7.000γρ. Αλεύρι dlx φρυγανιάς, 3.000γρ. Βύνη Σίκαλης rogamalt, 100γρ. Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Seigle 1147, 150γρ.Νερό: 7.100 – 7.400γρ.Aλάτι: 200γρ.Μαγιά:...