
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
3
Ξεκούραση: 10 λεπτά
4
Βάρος/τεμάχιο: 200 γρ. bake rolls.
5
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls.
6
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
7
Υγρασία στόφας: 75%
8
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
9
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό
10
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls.
11
Αφού κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.
12
Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας και ανακατεύουμε με το χέρι.
13
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν.