Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 200 γρ. Bake rolls 500 gr για κρουτόν
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls ή φρατζόλα σε φόρμα για κρουτόν
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls 40 για κρουτόν
Αφου κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και κύβους για κρουτόν και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.
Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά τις αρεσκείας μας και ανακατεύουμε με το χέρι.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 200 γρ. Bake rolls 500 gr για κρουτόν
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls ή φρατζόλα σε φόρμα για κρουτόν
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls 40 για κρουτόν
Αφου κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και κύβους για κρουτόν και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.
Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά τις αρεσκείας μας και ανακατεύουμε με το χέρι.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν