
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Βάρος/τεμάχιο: 200 γρ. bake rolls.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls.
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls.
Αφού κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.
Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας και ανακατεύουμε με το χέρι.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν.
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Βάρος/τεμάχιο: 200 γρ. bake rolls.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls.
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls.
Αφού κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.
Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας και ανακατεύουμε με το χέρι.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν.