loader image

Bake rolls με Goldy Roll

Αρχική   ›   Recipes   ›   Bake rolls με Goldy Roll
Υλικά
 Goldy Roll: 1.000 γρ.
 Μαλακή μαργαρίνη: 60 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 520 γρ.
 Σύνολο: 1.590 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/τεμάχιο: 200 γρ. bake rolls.

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό

10

Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls.

11

Αφού κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.

12

Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας και ανακατεύουμε με το χέρι.

13

Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν.

Ingredients

Υλικά
 Goldy Roll: 1.000 γρ.
 Μαλακή μαργαρίνη: 60 γρ.
 Μαγιά: 20 γρ.
 Νερό: 520 γρ.
 Σύνολο: 1.590 γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Ξεκούραση: 10 λεπτά

4

Βάρος/τεμάχιο: 200 γρ. bake rolls.

5

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε μπαγκέτα για bake rolls.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

7

Υγρασία στόφας: 75%

8

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό

10

Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά για bake rolls.

11

Αφού κρυώσουν κόβουμε σε λεπτές φέτες για bake rolls και τοποθετούμε σε κατάλληλη λαμαρίνα.

12

Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη, πάπρικα ή άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας και ανακατεύουμε με το χέρι.

13

Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και φρυγανίζουμε στους 120-130°C μέχρι να στεγνώσουν.

Notes

Bake rolls με Goldy Roll

Pin It on Pinterest