
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά.
Βάρος/Τεμάχιο: 600 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι.
Δεύτερη ξεκούραση: Μετά τη μορφοποίηση αφήνουμε 30 λεπτά στο περιβάλλον.
Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε στους 5 °C για 12-24 ώρες. Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν το φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελάρο.
Θερμοκρασία ψησίματος: 220 °C με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά.
Βάρος/Τεμάχιο: 600 γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε οβάλ σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι.
Δεύτερη ξεκούραση: Μετά τη μορφοποίηση αφήνουμε 30 λεπτά στο περιβάλλον.
Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε στους 5 °C για 12-24 ώρες. Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν το φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελάρο.
Θερμοκρασία ψησίματος: 220 °C με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά.