
Χρόνος Ανάμειξης: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Ξεκούραση: 15 λεπτά.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm και απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος.
Θερμοκρασία στόφας: 35° C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.
* Αφου κρυώσουν γαρνίρουμε με γλάσσο της αρεσκείας μας
Ingredients
Directions
Χρόνος Ανάμειξης: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Ξεκούραση: 15 λεπτά.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm και απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος.
Θερμοκρασία στόφας: 35° C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C σε προθερμασμένο φούρνο.
Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.
* Αφου κρυώσουν γαρνίρουμε με γλάσσο της αρεσκείας μας