loader image

Cinnamon Rolls

Αρχική   ›   Recipes   ›   Cinnamon Rolls
Category
Υλικά
 Goldy Brioche Vienna: 1.000 γρ.
 Μαγιά: 60 γρ.
 Νερό: 400 γρ.
 Σύνολο: 1.460 γρ.
Υλικά για γέμιση
 Βούτυρο: 100 γρ.
 Ζάχαρη καστανή: 140 γρ.
 Κανέλα: 5 γρ.
 Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Ξεκούραση: 15 λεπτά.

4

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm και απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος.

5

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

6

Υγρασία στόφας: 75%

7

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά.

8

Θερμοκρασία ψησίματος:  180 °C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

10

Αφού κρυώσουν γαρνίρουμε με γλάσο της αρεσκείας μας.

Ingredients

Υλικά
 Goldy Brioche Vienna: 1.000 γρ.
 Μαγιά: 60 γρ.
 Νερό: 400 γρ.
 Σύνολο: 1.460 γρ.
Υλικά για γέμιση
 Βούτυρο: 100 γρ.
 Ζάχαρη καστανή: 140 γρ.
 Κανέλα: 5 γρ.
 Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Ξεκούραση: 15 λεπτά.

4

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm και απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος.

5

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

6

Υγρασία στόφας: 75%

7

Χρόνος στόφας: 40-50 λεπτά.

8

Θερμοκρασία ψησίματος:  180 °C σε προθερμασμένο φούρνο.

9

Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά.

10

Αφού κρυώσουν γαρνίρουμε με γλάσο της αρεσκείας μας.

Notes

Cinnamon Rolls

Pin It on Pinterest