loader image

Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Αρχική   ›   Recipes   ›   Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Υλικά
 50 γρ. Δεξτρόζη
 150 γρ. γάλα
 80 γρ. αυγό
 15 γρ. αλάτι
 1 βανίλια
 50 γρ. ηλιέλαιο
 10 γρ. μπεϊκιν πάουντερ
 40 γρ. μαγιά
 200 γρ. νερό
 1596 γρ. Σύνολο
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία Ζύμης: 23°C

3

Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Άνοιγμα σε σφολιατομηχανή σε πάχος 22 mm

5

Τεμαχισμός: σε επιθυμητό βάρος 60-100 γρ

6

Θερμοκρασία Στόφας: 32°C

7

Υγρασία στόφας: 65%

8

Χρόνος Στόφας: 60 λεπτά

9

Θερμοκρασία Τηγανίσματος: 175°C

10

Χρόνος Τηγανίσματος: 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά

11

Eπικαλύψεις (λευκή και μαύρη σοκολάτα, ferrero, red velvet, γκοφρέτα, μπισκότο)

Ingredients

Υλικά
 50 γρ. Δεξτρόζη
 150 γρ. γάλα
 80 γρ. αυγό
 15 γρ. αλάτι
 1 βανίλια
 50 γρ. ηλιέλαιο
 10 γρ. μπεϊκιν πάουντερ
 40 γρ. μαγιά
 200 γρ. νερό
 1596 γρ. Σύνολο

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία Ζύμης: 23°C

3

Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Άνοιγμα σε σφολιατομηχανή σε πάχος 22 mm

5

Τεμαχισμός: σε επιθυμητό βάρος 60-100 γρ

6

Θερμοκρασία Στόφας: 32°C

7

Υγρασία στόφας: 65%

8

Χρόνος Στόφας: 60 λεπτά

9

Θερμοκρασία Τηγανίσματος: 175°C

10

Χρόνος Τηγανίσματος: 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά

11

Eπικαλύψεις (λευκή και μαύρη σοκολάτα, ferrero, red velvet, γκοφρέτα, μπισκότο)

Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Pin It on Pinterest