loader image

Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Αρχική   ›   Recipes   ›   Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Υλικά
 50 γρ. Δεξτρόζη
 150 γρ. γάλα
 80 γρ. αυγό
 15 γρ. αλάτι
 1 βανίλια
 50 γρ. ηλιέλαιο
 10 γρ. μπεϊκιν πάουντερ
 40 γρ. μαγιά
 200 γρ. νερό
 1596 γρ. Σύνολο
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία Ζύμης: 23°C

3

Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Άνοιγμα σε σφολιατομηχανή σε πάχος 22 mm

5

Τεμαχισμός: σε επιθυμητό βάρος 60-100 γρ

6

Θερμοκρασία Στόφας: 32°C

7

Υγρασία στόφας: 65%

8

Χρόνος Στόφας: 60 λεπτά

9

Θερμοκρασία Τηγανίσματος: 175°C

10

Χρόνος Τηγανίσματος: 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά

11

Eπικαλύψεις (λευκή και μαύρη σοκολάτα, ferrero, red velvet, γκοφρέτα, μπισκότο)

Ingredients

Υλικά
 50 γρ. Δεξτρόζη
 150 γρ. γάλα
 80 γρ. αυγό
 15 γρ. αλάτι
 1 βανίλια
 50 γρ. ηλιέλαιο
 10 γρ. μπεϊκιν πάουντερ
 40 γρ. μαγιά
 200 γρ. νερό
 1596 γρ. Σύνολο
Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.