Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts

Υλικά
1000 γρ. Αλεύρι Doughnuts
50 γρ. Δεξτρόζη
150 γρ. γάλα
80 γρ. αυγό
15 γρ. αλάτι
1 βανίλια
50 γρ. ηλιέλαιο
10 γρ. μπεϊκιν πάουντερ
40 γρ. μαγιά
200 γρ. νερό
1596 γρ. Σύνολο
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία Ζύμης: 23°C
3
Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
4
Μορφοποίηση: Άνοιγμα σε σφολιατομηχανή σε πάχος 22 mm
5
Τεμαχισμός: σε επιθυμητό βάρος 60-100 γρ
6
Θερμοκρασία Στόφας: 32°C
7
Υγρασία στόφας: 65%
8
Χρόνος Στόφας: 60 λεπτά
9
Θερμοκρασία Τηγανίσματος: 175°C
10
Χρόνος Τηγανίσματος: 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά
11
Eπικαλύψεις (λευκή και μαύρη σοκολάτα, ferrero, red velvet, γκοφρέτα, μπισκότο)
Ingredients
Υλικά
1000 γρ. Αλεύρι Doughnuts
50 γρ. Δεξτρόζη
150 γρ. γάλα
80 γρ. αυγό
15 γρ. αλάτι
1 βανίλια
50 γρ. ηλιέλαιο
10 γρ. μπεϊκιν πάουντερ
40 γρ. μαγιά
200 γρ. νερό
1596 γρ. Σύνολο