Doughnuts με Αλεύρι Doughnuts
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα
Θερμοκρασία Ζύμης: 23°C
Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Άνοιγμα σε σφολιατομηχανή σε πάχος 22 mm
Τεμαχισμός: σε επιθυμητό βάρος 60-100 γρ
Θερμοκρασία Στόφας: 32°C
Υγρασία στόφας: 65%
Χρόνος Στόφας: 60 λεπτά
Θερμοκρασία Τηγανίσματος: 175°C
Χρόνος Τηγανίσματος: 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά
Eπικαλύψεις (λευκή και μαύρη σοκολάτα, ferrero, red velvet, γκοφρέτα, μπισκότο)
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα
Θερμοκρασία Ζύμης: 23°C
Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Άνοιγμα σε σφολιατομηχανή σε πάχος 22 mm
Τεμαχισμός: σε επιθυμητό βάρος 60-100 γρ
Θερμοκρασία Στόφας: 32°C
Υγρασία στόφας: 65%
Χρόνος Στόφας: 60 λεπτά
Θερμοκρασία Τηγανίσματος: 175°C
Χρόνος Τηγανίσματος: 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά
Eπικαλύψεις (λευκή και μαύρη σοκολάτα, ferrero, red velvet, γκοφρέτα, μπισκότο)