Focaccia με Goldy Pinsa Traditionale

Υλικά
Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
Αλάτι: 24γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Ελαιόλαδο: 100 γρ.
Νερό (Σταδιακά): 720γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1864γρ.
Γέμιση
ελιές
δεντρολίβανο
σοταρισμένο κρεμμύδι ξερό
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25°C
3
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min
4
Βάρος/Τεμάχιο: 800-900 γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση
7
Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και στολίζουμε αναλόγως (cherry τομάτα, χοντρό αλάτι, δεντρολίβανο, ελιά ροδέλα)
8
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
9
Υγρασία στόφας: 75%
10
Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά
11
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό
12
Χρόνος Ψησίματος: 20-22 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Υλικά
Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
Αλάτι: 24γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Ελαιόλαδο: 100 γρ.
Νερό (Σταδιακά): 720γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1864γρ.
Γέμιση
ελιές
δεντρολίβανο
σοταρισμένο κρεμμύδι ξερό