loader image

Focaccia με GOLDY PINSA Traditionale

Αρχική   ›   Recipes   ›   Focaccia με GOLDY PINSA Traditionale
AuthoradminCategory

Focaccia με Goldy Pinsa Traditionale

Υλικά
 Αλάτι: 24γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Ελαιόλαδο: 100 γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 720γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1864γρ.
Γέμιση
 ελιές
 δεντρολίβανο
 σοταρισμένο κρεμμύδι ξερό
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 800-900 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση

7

Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και στολίζουμε αναλόγως (cherry τομάτα, χοντρό αλάτι, δεντρολίβανο, ελιά ροδέλα)

8

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

9

Υγρασία στόφας: 75%

10

Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά

11

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό

12

Χρόνος Ψησίματος: 20-22 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ingredients

Υλικά
 Αλάτι: 24γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Ελαιόλαδο: 100 γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 720γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1864γρ.
Γέμιση
 ελιές
 δεντρολίβανο
 σοταρισμένο κρεμμύδι ξερό

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 800-900 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση

7

Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και στολίζουμε αναλόγως (cherry τομάτα, χοντρό αλάτι, δεντρολίβανο, ελιά ροδέλα)

8

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

9

Υγρασία στόφας: 75%

10

Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά

11

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό

12

Χρόνος Ψησίματος: 20-22 λεπτά αναλόγως του βάρους

Focaccia με GOLDY PINSA Traditionale

Pin It on Pinterest