Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε κοντή μπαγκέτα.
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 45 λεπτά
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε κοντή μπαγκέτα.
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 45 λεπτά
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ