
Υλικά
Μηλόξιδο: 30γρ.
Κύμινο: 1γρ.
Κόλιαντρο: 2.5γρ.
Δεντρολίβανο: 1.5γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Νερό: 650γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1705γρ.
Καρότο καρέ (στο τέλος): 250γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C
3
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε κοντή μπαγκέτα.
7
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
8
Υγρασία στόφας: 70%
9
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
10
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό
11
Χρόνος Ψησίματος: 45 λεπτά
12
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ
Ingredients
Υλικά
Μηλόξιδο: 30γρ.
Κύμινο: 1γρ.
Κόλιαντρο: 2.5γρ.
Δεντρολίβανο: 1.5γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Νερό: 650γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1705γρ.
Καρότο καρέ (στο τέλος): 250γρ.