loader image

Γερμανικό κριτσίνι με Γερμανικό Χωριάτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Γερμανικό κριτσίνι με Γερμανικό Χωριάτικο
Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 200γρ.
 Κρασί κόκκινο: 300γρ.
 Νερό: 100γρ.
 Ζάχαρη/Μέλι: 80γρ.
 Baking powder: 25γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1905γρ.
 Ντεκόρ: Νιφάδες βρώμης/ καλαμπόκι
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία Ψησίματος: 190οC

6

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου

Ingredients

Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 200γρ.
 Κρασί κόκκινο: 300γρ.
 Νερό: 100γρ.
 Ζάχαρη/Μέλι: 80γρ.
 Baking powder: 25γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1905γρ.
 Ντεκόρ: Νιφάδες βρώμης/ καλαμπόκι
Γερμανικό κριτσίνι με Γερμανικό Χωριάτικο

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.