
Υλικά
Ηλιέλαιο: 200γρ.
Μαργαρίνη: 200γρ.
Κρασί κόκκινο: 300γρ.
Νερό: 100γρ.
Ζάχαρη/Μέλι: 80γρ.
Baking powder: 25γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1905γρ.
Ντεκόρ: Νιφάδες βρώμης/ καλαμπόκι
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
4
Μορφοποίηση: Κριτσίνι
5
Θερμοκρασία Ψησίματος: 190οC
6
Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου
Ingredients
Υλικά
Ηλιέλαιο: 200γρ.
Μαργαρίνη: 200γρ.
Κρασί κόκκινο: 300γρ.
Νερό: 100γρ.
Ζάχαρη/Μέλι: 80γρ.
Baking powder: 25γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1905γρ.
Ντεκόρ: Νιφάδες βρώμης/ καλαμπόκι