loader image

Γερμανικό κριτσίνι με Γερμανικό Χωριάτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Γερμανικό κριτσίνι με Γερμανικό Χωριάτικο
Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 200γρ.
 Κρασί κόκκινο: 300γρ.
 Νερό: 100γρ.
 Ζάχαρη/Μέλι: 80γρ.
 Baking powder: 25γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1905γρ.
 Ντεκόρ: Νιφάδες βρώμης/ καλαμπόκι
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία Ψησίματος: 190οC

6

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου

Ingredients

Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 200γρ.
 Κρασί κόκκινο: 300γρ.
 Νερό: 100γρ.
 Ζάχαρη/Μέλι: 80γρ.
 Baking powder: 25γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1905γρ.
 Ντεκόρ: Νιφάδες βρώμης/ καλαμπόκι

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία Ψησίματος: 190οC

6

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου

Γερμανικό κριτσίνι με Γερμανικό Χωριάτικο

Pin It on Pinterest