
Υλικά
Νερό: 660γρ.
Μαγιά*: 10γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1670γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C
3
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 600γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 30 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρόγγυλο σχήμα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο καλαθάκι.
7
Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες. Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Πριν το φούρνισμα τουμπάρουμε σε αλευρωμένο τελλάρο
8
Θερμοκρασία Ψησίματος: 210°C με ατμό**
9
Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά
10
*Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
11
** Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ
Ingredients
Υλικά
Νερό: 660γρ.
Μαγιά*: 10γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1670γρ.