loader image

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα/gingerbread cookies με ΓΟΧ

Αρχική   ›   Recipes   ›   Χριστουγεννιάτικα μπισκότα/gingerbread cookies με ΓΟΧ
Υλικά
 Βούτυρο 82%: 380γρ.
 Ζάχαρη καστανή: 380γρ.
 Μέλι: 350γρ.
 Αυγά: 150γρ.
 Αμύγδαλο πούδρα: 80γρ.
 Αλάτι: 4γρ.
 Μπέικιν πάουντερ: 20γρ.
 Σόδα: 6γρ.
 Κανέλα: 6γρ.
 Μοσχοκάρυδο: 8γρ.
 Τζίντζερ: 20γρ.
Εκτέλεση
1

Ανάμειξη: Στον κάδο του μίξερ αφρατεύουμε με το σύρμα το βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι.

2

Έπειτα με το φτερό προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Ξεκουράζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα.

3

Μορφοποίηση: Αλευρώνουμε τον πάγκο και ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη σε πάχος 2-3 χιλιοστά.

4

Κόβουμε μπισκότα με τα χριστουγεννιάτικα κουπ πατ και μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C

6

Χρόνος ψησίματος: 10-12 λεπτά

7

* Αφού κρυώσουν στολίζουμε τα μπισκότα με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά γλάσου και ζαχαρόπαστας της αρεσκείας μας.

Ingredients

Υλικά
 Βούτυρο 82%: 380γρ.
 Ζάχαρη καστανή: 380γρ.
 Μέλι: 350γρ.
 Αυγά: 150γρ.
 Αμύγδαλο πούδρα: 80γρ.
 Αλάτι: 4γρ.
 Μπέικιν πάουντερ: 20γρ.
 Σόδα: 6γρ.
 Κανέλα: 6γρ.
 Μοσχοκάρυδο: 8γρ.
 Τζίντζερ: 20γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Ανάμειξη: Στον κάδο του μίξερ αφρατεύουμε με το σύρμα το βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι.

2

Έπειτα με το φτερό προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Ξεκουράζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα.

3

Μορφοποίηση: Αλευρώνουμε τον πάγκο και ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη σε πάχος 2-3 χιλιοστά.

4

Κόβουμε μπισκότα με τα χριστουγεννιάτικα κουπ πατ και μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 180 °C

6

Χρόνος ψησίματος: 10-12 λεπτά

7

* Αφού κρυώσουν στολίζουμε τα μπισκότα με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά γλάσου και ζαχαρόπαστας της αρεσκείας μας.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα/gingerbread cookies με ΓΟΧ

Pin It on Pinterest