Πεϊνιρλί με Goldy Pinsa Traditionale

Υλικά
Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
Αλάτι: 22γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
Ελαιόλαδο: 20 γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1862γρ.
Γέμιση
πάστα ελιάς
τοματίνια
μπέικον
μαϊντανός
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25°C
3
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min
4
Βάρος/Τεμάχιο: 120-150 γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση, ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση και σχηματοποιούμε σε πεϊνιρλί
7
Γεμίζουμε με υλικά της αρεσκείας μας
8
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
9
Υγρασία στόφας: 75%
10
Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά
11
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό
12
Χρόνος Ψησίματος: 12-14 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Υλικά
Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
Αλάτι: 22γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
Ελαιόλαδο: 20 γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1862γρ.
Γέμιση
πάστα ελιάς
τοματίνια
μπέικον
μαϊντανός