GOLDY TOAST Σταρένιο
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 8 λεπτά περίπου γρήγορο
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
3
Βάρος/Τεμάχιο: 390γρ. η 780γρ.
4
Μορφοποίηση: Φρατζόλα κομμένη σε 3-4 τεμάχια
5
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
6
Υγρασία Στόφας: 75%
7
Χρόνος Στόφας: 50-60 λεπτά
8
Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό
9
Χρόνος Ψησίματος: 45-55 λεπτά αναλόγως του βάρους