loader image

Ηπειρώτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικο
AuthoradminCategory
Υλικά
 Μαγιά : 10γρ.
 Νερό: 780γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1790 γρ.
 *Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
 **Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 2000γρ.

5

Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε ταψί 28Χ42Χ5

6

Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες.

7

Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

8

Χωρίζουμε με σπάτουλα σε 6 τεμάχια.

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 70 λεπτά

Ingredients

Υλικά
 Μαγιά : 10γρ.
 Νερό: 780γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1790 γρ.
 *Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
 **Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 2000γρ.

5

Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε ταψί 28Χ42Χ5

6

Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες.

7

Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

8

Χωρίζουμε με σπάτουλα σε 6 τεμάχια.

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 70 λεπτά

Ηπειρώτικο

Pin It on Pinterest