Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
Μαγιά : 10γρ.
Νερό: 780γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1790 γρ.
*Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
**Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C
3
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 2000γρ.
5
Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε ταψί 28Χ42Χ5
6
Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες.
7
Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
8
Χωρίζουμε με σπάτουλα σε 6 τεμάχια.
9
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200°C με ατμό
10
Χρόνος Ψησίματος: 70 λεπτά
Ingredients
Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
Μαγιά : 10γρ.
Νερό: 780γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1790 γρ.
*Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
**Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά