loader image

Ηπειρώτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικο
Category
Υλικά
 Μαγιά : 10γρ.
 Νερό: 780γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1790 γρ.
 *Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
 **Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 2000γρ.

5

Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε ταψί 28Χ42Χ5

6

Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες.

7

Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

8

Χωρίζουμε με σπάτουλα σε 6 τεμάχια.

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 70 λεπτά

Ingredients

Υλικά
 Μαγιά : 10γρ.
 Νερό: 780γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1790 γρ.
 *Η αργή ωρίμανση έχει καλύτερα αποτελέσματα με προζύμι αντί για μαγιά. Αν έχετε προζύμι ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει στον υπολογισμό της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε.
 **Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά
Ηπειρώτικο

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.