Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 2000γρ.
Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε ταψί 28Χ42Χ5
Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες.
Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Χωρίζουμε με σπάτουλα σε 6 τεμάχια.
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 70 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 2000γρ.
Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε ταψί 28Χ42Χ5
Αργή ωρίμανση: Tοποθετούμε σκεπασμένο στο ψυγείο σε θερμοκρασία 5°C για 12-24 ώρες.
Βγάζουμε από το ψυγείο 20 λεπτά πριν τον φούρνο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Χωρίζουμε με σπάτουλα σε 6 τεμάχια.
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 70 λεπτά