Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 20 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 20 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 20 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 20 λεπτά