Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
Mέλι: 50 γρ.
Ταχίνι: 50 γρ.
Μαγιά : 50 γρ.
Νερό: 730 γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1.880 γρ.
Στο τέλος του ζυμώματος:
Αμύγδαλα σπασμένα: 150 γρ.
Βερίκοκκα κομμένα: 250 γρ.
Δαμάσκηνα κομμένα: 200 γρ.
Σταφίδες: 180 γρ.
Ντεκόρ: νιφάδες βρώμης
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.
5
Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι.
6
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
7
Υγρασία στόφας: 70%
8
Χρόνος στόφας: 20 λεπτά
9
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό.
10
Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά
Ingredients
Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
Mέλι: 50 γρ.
Ταχίνι: 50 γρ.
Μαγιά : 50 γρ.
Νερό: 730 γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1.880 γρ.
Στο τέλος του ζυμώματος:
Αμύγδαλα σπασμένα: 150 γρ.
Βερίκοκκα κομμένα: 250 γρ.
Δαμάσκηνα κομμένα: 200 γρ.
Σταφίδες: 180 γρ.
Ντεκόρ: νιφάδες βρώμης