loader image

Ηπειρώτικο Granola

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικο Granola
AuthoradminCategory
Υλικά
 Mέλι: 50γρ.
 Ταχίνι: 50γρ.
 Μαγιά : 50γρ.
 Νερό: 730γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1880 γρ.
Στο τέλος του ζυμώματος:
 Αμύγδαλα σπασμένα: 150γρ.
 Βερίκοκκα κομμένα: 250γρ.
 Δαμάσκηνα κομμένα: 200γρ.
 Σταφίδες: 180γρ.
 Ντεκόρ: Νιφάδες Βρώμης
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι

6

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 20 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 20 λεπτά

Ingredients

Υλικά
 Mέλι: 50γρ.
 Ταχίνι: 50γρ.
 Μαγιά : 50γρ.
 Νερό: 730γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1880 γρ.
Στο τέλος του ζυμώματος:
 Αμύγδαλα σπασμένα: 150γρ.
 Βερίκοκκα κομμένα: 250γρ.
 Δαμάσκηνα κομμένα: 200γρ.
 Σταφίδες: 180γρ.
 Ντεκόρ: Νιφάδες Βρώμης

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι

6

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 20 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος: 200 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος: 20 λεπτά

Ηπειρώτικο Granola

Pin It on Pinterest