loader image

Ηπειρώτικη granola με Ηπειρώτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικη granola με Ηπειρώτικο
Category
Υλικά
 Mέλι: 50 γρ.
 Ταχίνι: 50 γρ.
 Μαγιά : 50 γρ.
 Νερό: 730 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1.880 γρ.
Στο τέλος του ζυμώματος:
 Αμύγδαλα σπασμένα: 150 γρ.
 Βερίκοκκα κομμένα: 250 γρ.
 Δαμάσκηνα κομμένα: 200 γρ.
 Σταφίδες: 180 γρ.
 Ντεκόρ: νιφάδες βρώμης
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 20 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό.

10

Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά

Ingredients

Υλικά
 Mέλι: 50 γρ.
 Ταχίνι: 50 γρ.
 Μαγιά : 50 γρ.
 Νερό: 730 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1.880 γρ.
Στο τέλος του ζυμώματος:
 Αμύγδαλα σπασμένα: 150 γρ.
 Βερίκοκκα κομμένα: 250 γρ.
 Δαμάσκηνα κομμένα: 200 γρ.
 Σταφίδες: 180 γρ.
 Ντεκόρ: νιφάδες βρώμης

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 20 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό.

10

Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά

Notes

Ηπειρώτικη granola με Ηπειρώτικο

Pin It on Pinterest