
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι.
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 20 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό.
Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.
Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι.
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 70%
Χρόνος στόφας: 20 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό.
Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά