loader image

Ηπειρώτικη granola με Ηπειρώτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικη granola με Ηπειρώτικο
Category
Υλικά
 Mέλι: 50 γρ.
 Ταχίνι: 50 γρ.
 Μαγιά : 50 γρ.
 Νερό: 730 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1.880 γρ.
Στο τέλος του ζυμώματος:
 Αμύγδαλα σπασμένα: 150 γρ.
 Βερίκοκκα κομμένα: 250 γρ.
 Δαμάσκηνα κομμένα: 200 γρ.
 Σταφίδες: 180 γρ.
 Ντεκόρ: νιφάδες βρώμης
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 60 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 150γρ.

5

Μορφοποίηση: Πλάθουμε μικρό ψωμάκι.

6

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

7

Υγρασία στόφας: 70%

8

Χρόνος στόφας: 20 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C με ατμό.

10

Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά

Ingredients

Υλικά
 Mέλι: 50 γρ.
 Ταχίνι: 50 γρ.
 Μαγιά : 50 γρ.
 Νερό: 730 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1.880 γρ.
Στο τέλος του ζυμώματος:
 Αμύγδαλα σπασμένα: 150 γρ.
 Βερίκοκκα κομμένα: 250 γρ.
 Δαμάσκηνα κομμένα: 200 γρ.
 Σταφίδες: 180 γρ.
 Ντεκόρ: νιφάδες βρώμης
Ηπειρώτικη granola με Ηπειρώτικο

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.