Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
Ηλιέλαιο: 200 γρ.
Μαργαρίνη: 150 γρ.
Κρασί: 300 γρ.
Νερό: 100 γρ.
Ζάχαρη: 50 γρ.
Βaking powder: 30 γρ.
Ρίγανη: 2 γρ.
Πιπέρι: 1 γρ.
Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
ΣΥΝΟΛΟ: 1.833 γρ.
Ντεκόρ: Ηλιόσπορος
Προτεινόμενες γεύσεις (20%): ελιές, γραβιέρα (στο τέλος)
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
4
Μορφοποίηση: Κριτσίνι
5
Θερμοκρασία ψησίματος: 190°C
6
Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου.
Ingredients
Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
Ηλιέλαιο: 200 γρ.
Μαργαρίνη: 150 γρ.
Κρασί: 300 γρ.
Νερό: 100 γρ.
Ζάχαρη: 50 γρ.
Βaking powder: 30 γρ.
Ρίγανη: 2 γρ.
Πιπέρι: 1 γρ.
Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
ΣΥΝΟΛΟ: 1.833 γρ.
Ντεκόρ: Ηλιόσπορος
Προτεινόμενες γεύσεις (20%): ελιές, γραβιέρα (στο τέλος)