loader image

Ηπειρώτικο κριτσίνι με Ηπειρώτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικο κριτσίνι με Ηπειρώτικο
Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200 γρ.
 Μαργαρίνη: 150 γρ.
 Κρασί: 300 γρ.
 Νερό: 100 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βaking powder: 30 γρ.
 Ρίγανη: 2 γρ.
 Πιπέρι: 1 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 ΣΥΝΟΛΟ: 1.833 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορος
 Προτεινόμενες γεύσεις (20%): ελιές, γραβιέρα (στο τέλος)
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 190°C

6

Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου.

Ingredients

Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200 γρ.
 Μαργαρίνη: 150 γρ.
 Κρασί: 300 γρ.
 Νερό: 100 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βaking powder: 30 γρ.
 Ρίγανη: 2 γρ.
 Πιπέρι: 1 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 ΣΥΝΟΛΟ: 1.833 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορος
 Προτεινόμενες γεύσεις (20%): ελιές, γραβιέρα (στο τέλος)
Ηπειρώτικο κριτσίνι με Ηπειρώτικο

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.