
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: κριτσίνι
Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C
Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγως του φούρνου
*Προτεινόμενη γεύση (20%): ελιές στο τέλος του ζυμώματος
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: κριτσίνι
Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C
Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγως του φούρνου
*Προτεινόμενη γεύση (20%): ελιές στο τέλος του ζυμώματος