
Υλικά
 Ηπειρώτικο Αργής Ωρίμανσης: : 1.000 γρ.
 Ηλιέλαιο: 350 γρ.
 Νερό: 400 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βaking powder: 30 γρ.
 Ρίγανη: 2 γρ.
 Πιπέρι: 1 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 Σύνολο: 1.833 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
4
Μορφοποίηση: κριτσίνι
5
Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C
6
Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγως του φούρνου
7
*Προτεινόμενη γεύση (20%): ελιές στο τέλος του ζυμώματος
Ingredients
Υλικά
 Ηπειρώτικο Αργής Ωρίμανσης: : 1.000 γρ.
 Ηλιέλαιο: 350 γρ.
 Νερό: 400 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βaking powder: 30 γρ.
 Ρίγανη: 2 γρ.
 Πιπέρι: 1 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 Σύνολο: 1.833 γρ.


 
		 
		 
		