loader image

Ηπειρώτικο κριτσίνι (νηστίσιμο)

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικο κριτσίνι (νηστίσιμο)
Υλικά
 Ηλιέλαιο: 350 γρ.
 Νερό: 400 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βaking powder: 30 γρ.
 Ρίγανη: 2 γρ.
 Πιπέρι: 1 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 Σύνολο: 1.833 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: κριτσίνι

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C

6

Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγως του φούρνου

7

*Προτεινόμενη γεύση (20%): ελιές στο τέλος του ζυμώματος

Ingredients

Υλικά
 Ηλιέλαιο: 350 γρ.
 Νερό: 400 γρ.
 Ζάχαρη: 50 γρ.
 Βaking powder: 30 γρ.
 Ρίγανη: 2 γρ.
 Πιπέρι: 1 γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 Σύνολο: 1.833 γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: κριτσίνι

5

Θερμοκρασία ψησίματος: 190 °C

6

Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγως του φούρνου

7

*Προτεινόμενη γεύση (20%): ελιές στο τέλος του ζυμώματος

Notes

Ηπειρώτικο κριτσίνι (νηστίσιμο)

Pin It on Pinterest