loader image

Ηπειρώτικο με πατάτα με Ηπειρώτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικο με πατάτα με Ηπειρώτικο
Category
Υλικά
 Μηλόξυδο: 20γρ.
 Πουρές πατάτας σκόνη: 115γρ.
 Μοσχοκάρυδο: 1.5γρ.
 Πιπέρι: 1.3γρ.
 Μαγιά : 20γρ.
 Νερό: 810γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1967.8 γρ.
 *Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Φρατζόλα σε φόρμα

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 210 °C με ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ

Ingredients

Υλικά
 Μηλόξυδο: 20γρ.
 Πουρές πατάτας σκόνη: 115γρ.
 Μοσχοκάρυδο: 1.5γρ.
 Πιπέρι: 1.3γρ.
 Μαγιά : 20γρ.
 Νερό: 810γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1967.8 γρ.
 *Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά
Ηπειρώτικο με πατάτα με Ηπειρώτικο

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.