Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
Μηλόξυδο: 20γρ.
Πουρές πατάτας σκόνη: 115γρ.
Μοσχοκάρυδο: 1.5γρ.
Πιπέρι: 1.3γρ.
Μαγιά : 20γρ.
Νερό: 810γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1967.8 γρ.
*Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
3
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Φρατζόλα σε φόρμα
7
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
10
Θερμοκρασία Ψησίματος: 210 °C με ατμό
11
Χρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ
Ingredients
Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο 1.000 γρ.
Μηλόξυδο: 20γρ.
Πουρές πατάτας σκόνη: 115γρ.
Μοσχοκάρυδο: 1.5γρ.
Πιπέρι: 1.3γρ.
Μαγιά : 20γρ.
Νερό: 810γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1967.8 γρ.
*Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά