Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Φρατζόλα σε φόρμα
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 210 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά
Μορφοποίηση: Φρατζόλα σε φόρμα
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 40 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 210 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ