loader image

Ηπειρώτικο με πατάτα με Ηπειρώτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικο με πατάτα με Ηπειρώτικο
AuthoradminCategory
Υλικά
 Μηλόξυδο: 20γρ.
 Πουρές πατάτας σκόνη: 115γρ.
 Μοσχοκάρυδο: 1.5γρ.
 Πιπέρι: 1.3γρ.
 Μαγιά : 20γρ.
 Νερό: 810γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1967.8 γρ.
 *Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Φρατζόλα σε φόρμα

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 210 °C με ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ

Ingredients

Υλικά
 Μηλόξυδο: 20γρ.
 Πουρές πατάτας σκόνη: 115γρ.
 Μοσχοκάρυδο: 1.5γρ.
 Πιπέρι: 1.3γρ.
 Μαγιά : 20γρ.
 Νερό: 810γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1967.8 γρ.
 *Στην αρχή το 80% του νερού και το υπόλοιπο σταδιακά

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Φρατζόλα σε φόρμα

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 210 °C με ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά
*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ

Ηπειρώτικο με πατάτα με Ηπειρώτικο

Pin It on Pinterest