
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
3
Ξεκούραση ζύμης: 30 λεπτά
4
Βάρος / τεμάχιο: 750 γρ. - πλάθουμε σε καρβέλια.
5
Δεύτερη ξεκούραση: 30 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε οβάλ σχήμα και εμβαπτίζουμε σε νερό με 3% ζάχαρη και 10% αλεύρι και στη συνέχεια σε αλεύρι από το μίγμα (2 φορές).
7
Θερμοκρασία στόφας: 32°C
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 20 λεπτά
10
Θερμοκρασία ψησίματος: Πιέζουμε με τα δάχτυλα ώστε να δώσουμε το τελικό σχήμα και ψήνουμε στους 210°C με ατμό.
11
Χρόνος ψησίματος: 35 λεπτά. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.
12
*Προαιρετικά γαρνίρουμε με δεντρολίβανο και χοντρό αλάτι.